نگاه کلی به بازار های مالی

نگاه کلی به بازار های مالی

بازارهای مالی به عنوان یک محیط پر ریسک برای سرمایه گذاری و کسب درآمد شناخته می شوند. این بازار ها دارای مزیت ها و معایب بسیار زیادی هستند. افرادی که قصد فعالیت در بازار های مالی را دارند باید با ساختار این بازار ها آشنا باشند. بدون برخورداری از علم و تجربه کافی به هیچ عنوان نمی توان در این بازار ها اقدام به کسب سود کرد.

بسیاری از افرادی که جذب بازار های مالی می شوند نمی توانند از آن سودی کسب کنند. بزرگ ترین دلیل آن هم عدم برخورداری از دانش و تجربه کافی است. در سوی مقابل افرادی که دارای تجربه کافی هستند می توانند از این بازار ها سود های خارق العاده ای کسب کنند. بازار مالی می تواند ورق زندگی افراد را تغییر دهد، این بازار می تواند افراد را از عرش به فرش و برعکس برساند.

در بازار های مختلف حجم پول جا به جا شده بسیار زیاد بوده و می تواند از حد تصور هم فراتر رود. این بازار ها همه روزه در حال بزرگ تر شدن هستند.

ترید

در کشورمان ایران و سراسر جهان پس از همه گیری ویروس کرونا افراد جذب بازار های مختلف شدند. بازار ارز های دیجیتال و فارکس بیش تر ورودی را در مقایسه با دیگر بازار ها داشته اند. به دلیل این که نیازی به باز کردن مغازه و دفتر کار برای فعالیت در این بازار ها نمی باشد افراد بسیار زیادی مجذوب این بازار ها شدند.

بازار ارز های دیجیتال

بازار ارز های دیجیتال هم برای ترید و هم برای سرمایه گذاری از دیدگاه بسیاری از بزرگان مناسب می باشد. این بازار تا دسامبر سال 2023 توانسته است 11700 نوع ارز را در خود جای دهد. البته قابل ذکر می باشد که همه ارز های موجود در این بازار ارزشمند نمی باشند. با یک بررسی کلی می توان گفت تقریبا 8800 نوع از کل ارز های دیجیتال دارای ارزش مناسبی می باشد. باقی مانده ارز های دیجیتال به عنوان ارز مرده شناخته می شوند.

این بازار در حوزه ترید و سرمایه گذاری شیفته های بسیار زیادی دارد تا حدی که در حدود 18000 کسب و کار از این ارز ها برای ابزار پرداخت استفاده می کنند. همچنین در این بازار 420 میلیون کاربر فعالیت دارد که در نوع شگفت انگیز است.

مورد بسیار جذاب دیگری که می بایست در ارتباط با بازار ارز های دیجیتال ذکر گردد مربوط به ارزش کل این بازار است. بازار ارز های دیجیتال در حدود 1.66 تریلیون دلار ارزش دارد. در میان ارز های مختلف بین کوین بیشترین ارز بازار را به خود اختصاص داده است. ارزش بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال تقریبا 857 میلیارد دلار می باشد.

باید گفت که 8 درصد از کل مردم کشور آمریکا با ارز های دیجیتال معامله می کنند.

فارکس در بازار های مالی

فارکس در بازار های مالی به عنوان بزرگ ترین بازار از نظر حجم نقدینگی شناخته می شود. در بازار فارکس ارز های مختلف یک کشور را در برابر هم مبادله می کنند. در سال 2022 ارز معاملات در بازار فارکس در حدود 753 میلیارد دلار برآورد شده است. افراد در هر جای جهان باشند می توانند با یک گوشی و یا کامپیوتر متصل به اینترنت اقدام به معامله در این بازار کنند.

بسیاری از صندوق های سرمایه گذاری جهان در این بازار فعالیت دارند و برای مشتریان خود خدمات ارائه می دهند. تحلیل پذیر ترین بازار مالی جهان بازار فارکس می باشد.

بازار سهام آمریکا

بازار بورس نیویورک یکی از بزرگ ترین بازار های سهام جهان است. این بازار در سال 1792 تاسیس شده و دارای ارزش 26.2 تریلیون دلاری می باشد.

علاوه بر آن باید گفت که بازار بورس نزدک دارای ارزش 28.8 تریلیون دلاری است. این بازار در سال 1971 تاسیس شده و طرفدار بسیار زیادی دارد.

موفقیت در این بازار ها

موفقیت در بازار های مالی نیاز به تجربه و دانش بسیار زیادی دارد. افراد برای موفقیت در این بازار ها باید با هوش باشند و بتوانند تصمیم های منطقی و به دور از احساسات بگیرند. با گذشت زمان و عملکرد منطقی افراد می توانند در این بازار ها موفق شوند.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید